Тема: Очаква ли се нещо ново от Глобул от утре?
Автор: zagoraboy
Дата: 02.02.2012 19:51
Забелязах,че промоциите по тарифните планове бяха обявени до 31 януари а сега са ги удължили само с 2 дни- до 2 февруари! Дали утре ще има нещо ново?
Дата: 02.02.2012 19:51
Забелязах,че промоциите по тарифните планове бяха обявени до 31 януари а сега са ги удължили само с 2 дни- до 2 февруари! Дали утре ще има нещо ново?
Тема: Re: Очаква ли се нещо ново от Глобул от утре? [Re: zagoraboy]
Автор: Emuhead
Дата: 02.02.2012 19:59
Следващата седмица ще има нещо ново....ще разберете за какво ви харчат парите Глобул
Със сигурност ще има изненадани, от това което знам
Дата: 02.02.2012 19:59
Следващата седмица ще има нещо ново....ще разберете за какво ви харчат парите Глобул

Дата: 02.02.2012 20:00
Много загадъчно го каза
Тема: Re: Очаква ли се нещо ново от Глобул от утре? [Re: Emuhead]
Автор: skyways
Дата: 02.02.2012 20:03
Глобул най-доброто предстои
дали?
Глобул най-доброто предстои

Е така като започнат да се правят на интересни...ами ако имаш да казваш нещо го кажи както всеки го е правил тук, какво само подхвърляш

Дата: 02.02.2012 20:18
Даааа
Проблемът бе отстранен бързо. Имах едва няколко минути на разположение, за да огледам обстановката и зеления интериор.
Хареса ми. Подхождаше чудесно на зеленото на големия рекламен глобулски слоган “Най-доброто предстои”, само 30см. от служебната маса на момчето от Глобул, което току що оправи проблема в моя телефон.
Попитах го непринудено знае ли какво означава този слоган.
Момчето ме погледна малко учудено и ми каза: “Не мога да разбера въпроса Ви. Това е реклама.”
“Да, – продължих аз, това и аз го виждам, но какво все пак означава “Най-доброто предстои”? На вас, като служители на Глобул сигурно са ви казвали какво се крие в тези думи?”
Оказа се, че момчето не знае. Обаче му стана интересно и попита колежката си. И тя не знаеше.
Ще кажете, голяма работа, някакви си двама служители не знаели какво означава рекламния слоган на компанията им. Нима са длъжни?!
Нямам точни наблюдения, но имам усещането, че това не е изолиран случай.
Мога само да предполагам, че когато служителите на една компания не са наясно с актуалните рекламни послания на компанията, то това означава, че не е имало разяснения сред служителите.
Мога само да предполагам, че ако в компанията си мислят, че рекламната дейност е присъща само на рекламния отдел, то няма защо служителите в офисите да зная какво означават рекламните послания на компанията.
От гледна точка на корпоративното управление това не е редно. Защото неинформираните служители няма да могат да продават и обслужват убедително, както това се опитва да внушава рекламата “Най-доброто предстои”.
Ако в “Глобул” вярват, че най-доброто предстои, то потребителите също трябва да повярват в това. Само че това не е проблем на потребителите, а на служителите. Нe само рекламните послания и лозунги, а директно служителите, които обслужват клиентите са тези, които имат възможността да накарат потребителите да повярват, че най-доброто предстои (а най-добре е да ги убедят, че най-доброто вече се случва).
Хареса ми. Подхождаше чудесно на зеленото на големия рекламен глобулски слоган “Най-доброто предстои”, само 30см. от служебната маса на момчето от Глобул, което току що оправи проблема в моя телефон.
Попитах го непринудено знае ли какво означава този слоган.
Момчето ме погледна малко учудено и ми каза: “Не мога да разбера въпроса Ви. Това е реклама.”
“Да, – продължих аз, това и аз го виждам, но какво все пак означава “Най-доброто предстои”? На вас, като служители на Глобул сигурно са ви казвали какво се крие в тези думи?”
Оказа се, че момчето не знае. Обаче му стана интересно и попита колежката си. И тя не знаеше.
Ще кажете, голяма работа, някакви си двама служители не знаели какво означава рекламния слоган на компанията им. Нима са длъжни?!
Нямам точни наблюдения, но имам усещането, че това не е изолиран случай.
Мога само да предполагам, че когато служителите на една компания не са наясно с актуалните рекламни послания на компанията, то това означава, че не е имало разяснения сред служителите.
Мога само да предполагам, че ако в компанията си мислят, че рекламната дейност е присъща само на рекламния отдел, то няма защо служителите в офисите да зная какво означават рекламните послания на компанията.
От гледна точка на корпоративното управление това не е редно. Защото неинформираните служители няма да могат да продават и обслужват убедително, както това се опитва да внушава рекламата “Най-доброто предстои”.
Ако в “Глобул” вярват, че най-доброто предстои, то потребителите също трябва да повярват в това. Само че това не е проблем на потребителите, а на служителите. Нe само рекламните послания и лозунги, а директно служителите, които обслужват клиентите са тези, които имат възможността да накарат потребителите да повярват, че най-доброто предстои (а най-добре е да ги убедят, че най-доброто вече се случва).
Може да видите този линк само ако сте регистриран. » Вход.
Редактирано от Бабанка на 2012-02-02 20:19:07.

Дата: 02.02.2012 20:29
Миналата есен имаше нещо като малка революция в мобилните предложения на операторите. Глобул с подвити опашки не участваха

Дата: 02.02.2012 20:30
Изкефи ме,много яко

Дата: 02.02.2012 20:32
А промоционалните минути във Юнивърс дали ще са налични за постоянно вече?

Дата: 02.02.2012 20:43
Според новия каталог на германос и тях ги махат...Иначе и на мен днес ми беше казано, че щяло да има нещо, ама не знаели какво..би трябвало по-рано да се случи нещо, ама имало някакви пречки...абе едно увъртане беше и то от човек от системата, който друг път е бил много по-информиран и ми е споделял...сега тъмна индия

Дата: 02.02.2012 20:46
Мое да е топ сикрет
Тема: Re: Очаква ли се нещо ново от Глобул от утре? [Re: Бабанка]
Автор: E_R_A_S_E_R
Дата: 02.02.2012 21:06
Globul max 9.90 - 300 мин, към глобул
Globul Universe 12.90 - 150 мин. към всички мобилни мрежи
Globul Universe 19.90 - 250 мин. към всички мобилни мрежи
Globul Universe 24.90 - 350 мин. към всички мобилни мрежи
Globul Universe 39.90 - 700 мин. към всички мобилни мрежи
При нов договор,ретеншън,порт-ин или преминаване от Глобул Смарт към някои от тези програми се получават тези минути,иначе са стандартниете минути (100 при Мах, 100 при Юниверс 12,90,150 при 19,90 и т.н.)
Това е
Дата: 02.02.2012 21:06
Globul max 9.90 - 300 мин, към глобул
Globul Universe 12.90 - 150 мин. към всички мобилни мрежи
Globul Universe 19.90 - 250 мин. към всички мобилни мрежи
Globul Universe 24.90 - 350 мин. към всички мобилни мрежи
Globul Universe 39.90 - 700 мин. към всички мобилни мрежи
При нов договор,ретеншън,порт-ин или преминаване от Глобул Смарт към някои от тези програми се получават тези минути,иначе са стандартниете минути (100 при Мах, 100 при Юниверс 12,90,150 при 19,90 и т.н.)
Това е

Дата: 02.02.2012 21:21
Слаба ракия от Глобул,очаквах повече... Нищо под 600 мин. национални разговори за 25/30 лв. не заслужава да се подписва договор. За съжаление това май ще стане чак септември,тогава ше представят новите си предложения Актив/Юнивърс,съответно Мтел/Глобул.
Няма по алчни от нашите оператори в цяла Европа и това си е...

Дата: 02.02.2012 21:32
Милене аз ще съм доволен и на 600мин към всички 10-15 смс-а, защото понякога ми се налага и тва и гига нет неограничен за 20 кинти, как мислиш ше го доживееме ли?
Тема: Re: Очаква ли се нещо ново от Глобул от утре? [Re: titan_t]
Дата: 02.02.2012 21:39
Не се правя на интересен. Ще стават спонсори на още един футболен клуб. Този път чуждестранен.
Име няма да цитирам, защото бях изрично помолен да не го правя.
Редактирано от Emuhead на 2012-02-02 21:39:57.
Не се правя на интересен. Ще стават спонсори на още един футболен клуб. Този път чуждестранен.
Име няма да цитирам, защото бях изрично помолен да не го правя.
Редактирано от Emuhead на 2012-02-02 21:39:57.

Сигурно ще го доживеем,но със сигурност няма да е тази година,най-рано следващата

Дата: 02.02.2012 21:41
А, ок нас потребителите товане ни грее, помислих че някакви нови тарифи ще има, но май няма скоро да ги видим, защото парите ще се пренасочат другаде
Тема: Re: Очаква ли се нещо ново от Глобул от утре? [Re: titan_t]
Дата: 02.02.2012 21:47
Определено
Този договор, който .е обявят във вторник поне мен силно ме озадачи, защото е от друго измерение спрямо ЦСКА и Литекс. Но те си знаят де.
Дата: 02.02.2012 21:47
Определено

Дата: 02.02.2012 21:49
Валенсия?
Кога Глобул ще започне да подобрява мрежата си? Кога ще смени името си на T-mobile? Въпроси лично към теб като представител.
Тема: Re: Очаква ли се нещо ново от Глобул от утре? [Re: TheTrue]
Дата: 02.02.2012 21:53
Аз не съм представител
Честно казано Глобул е операторът, с който имам най-малко вземане-даване от трите, да не кажа почти никакво. Това за спонсорството го знам по линия на колега, който ще пътува да отразява събитието.
Дата: 02.02.2012 21:53
Аз не съм представител
Честно казано Глобул е операторът, с който имам най-малко вземане-даване от трите, да не кажа почти никакво. Това за спонсорството го знам по линия на колега, който ще пътува да отразява събитието.